Zelo's Wife
ABOUT ENTRY LINKS TWITER
Kalau aku ?
Feb 22, 2013 • 4:19 AM • 0 comments
Memang indah bila kita bercinta , memang indah kalau kita dicinta , memang indah bila orang yang kita cintai , mencintai kita . Tetapi jika bukan jodoh , keindahan itu tidak lama . Aku sedih sangat tengok cousin aku Ecah . Aku takboleh bayang if aku ada dekat tempat dia sekarang . Aku hanya boleh cakap "sabar Ecah , sabar . Jangan fikir lagi redha pemergian dia . Jangan menangis dia tak tenang nanti" Aku takpernah ada dalam situasi dia dan aku kalau boleh taknak dalam situasi macam tu . Tengok Ecah pon dah buad aku terseksa . Aku menangis sama-sama dengan dia dari kecik sampai sekarang . Bila tengok dia terluka macam ni memang menyakitkan aku . Paling Ecah sebak sebab 1jam sebelum Adib pergi dia sempat wish birthday dekat Ecah . Dia cakap dia dah taktahan menahan sakit tu . Bila ecah reply apa yang Adib wish tadi , Adib dah tak reply . 1jam lepastu kawan Adib infom ecah yang dia dah takde . Ecah sedih sangat . Sekarang apa ecah buad semua ecah teringat nama Adib Adib dan Adib . Sampai mom Adib pon ada contact ecah cakap terima kasih and sabar . Aunty , aunty memang mom yang baik . Aunty pon kena sabar dengan ketentuan Allah .







Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada ditimpa kesusahan dan kedukaan daripada kelemahan dan kemalasan, daripada kedekut dan perasaan takut dan daripada desakan berhutang dan paksaan orang.

Promote muka sendiri boleh ? Takboleh ? Halaaa nak jugakkk *gedik*



Aku nak upload kat mana lagi gambar-gambar aku kalau bukan kat blog kan ? FB ? ada lagi ke orang guna ? haritu tengok kawan aku onl pon dah tak meriah macam dulu . FB aku pon dah gaib . Twitter ? Aku takberapa minat lah twitter ni . Payah , ada had limit nak tulis . Lantak lah nak tulis panjang mana pon . Rasa nak deactive twiiter juga but takut kalau ada hal penting lepastu number kawan takdak . Boleh la contact melalui twitter . Now aku tak menyempat dah nak onl semua bagai aku takboleh bukak lappy dari isnin sampai khamis . Jumaat malam baru bukak . And aku pulak jenis taksuka onl kat fone . Small maklum phone murah . Kalau connect wifi pon setakat dengar app radio korea yang aku down or whatsApp , viber . haaa paling kuat pon youtube . kbye

Ehh mama terjumpa gambar atuk dengan nenek yang lama . Even aku takpernah jumpa diaorang . Gambar pon dah cukup :) 







PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11500 years old, i have 12 husbands . my birth date 18/04/600 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

Manusia yang selalu menangis perkara kecik -shyqa-

LISTEN ! LET ME SPEAK ;


" Seorang yang : periang , tidak suka perkara remeh temeh , suka berkawan , agak kasar , open-minded , pendiam pada mulanya berkawan tapi akan menggila kemudian "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Merosakkan blog sendiri -_-
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Thai Movie
  • Hangout
  • Yoon Shi Yoon
  • G-Dragon
  • Kampung
  • Zaman tok-kadok
  • Indahnya
  • Dahulu dan sekarang
  • New Life 2013

  • Marilah kita menconteng dibawah ini beramai-ramai . No kata kesat disini , Haram so haram la k . Blog orang ni jangan buad muka takmalu disini . Allah marah !