Zelo's Wife
ABOUT ENTRY LINKS TWITER
Twin ?
May 10, 2013 • 7:17 AM • 0 comments
Cuba teka ini siapa ? 

 

Justin Bieber ? seriusly ? Korang rasa ini justin ke ? Oh tidak sama sekali , ini Robin Verrecas . Muka diaorg memang sama . Dan tengah hua-hua yang dia ni twin Bieber . Goshh memang sama gila muka dengan bieb . 


 
Memang sama ! kalau tak tengok betul-betul mati-mati ingat dia ni Justin . Baru-baru ni justin dah dapat jumpa dengan "kembar" dia ni . Gosh takboleh beza . Walaupun Bieber terlambat 30minit . and Robin sangat kecewa tapi dia gembira dapat jumpa bieber . Robin cakap guard kat sana sangat kurangan pelajaran . haha

 

Ingat lagi zaman di katakan justin kembar  Dani Shay ? Tapi Dani ni perempuan . 

 

Dan ini Dani Shay , dia lebih tua dari bieber and bagi dia , dia bukan "klon" macam fanssusahmati biebs katakan , sebab dia lebih tua dari bieber , and dia yang lahir dulu . That bermakna bieber klon dia ? Tidak jugak . Dani mengatakan dia telah menemui "mini" dirinya . Orang berbeza tapi serupa . Sama dengan Robin yang tengah hot gila sekarang sebab dia twin Bieber untuk 2013 . haha ;) Apa-apa pon "I'm forever Belieber"



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11500 years old, i have 12 husbands . my birth date 18/04/600 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

Manusia yang selalu menangis perkara kecik -shyqa-

LISTEN ! LET ME SPEAK ;


" Seorang yang : periang , tidak suka perkara remeh temeh , suka berkawan , agak kasar , open-minded , pendiam pada mulanya berkawan tapi akan menggila kemudian "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Merosakkan blog sendiri -_-
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Birthday Girl
  • Miss My Momy
  • New Bias
  • Zelo
  • AKu taktahu nk boh tajuk apa -_-
  • Semalam
  • Hidup Kena Warna Warni
  • Kalau aku ?
  • Thai Movie
  • Hangout

  • Marilah kita menconteng dibawah ini beramai-ramai . No kata kesat disini , Haram so haram la k . Blog orang ni jangan buad muka takmalu disini . Allah marah !