Zelo's Wife
ABOUT ENTRY LINKS TWITER
Hello World ;D
Sep 25, 2014 • 12:52 AM • 0 comments
[41] HUGE photo/thinspo post =) | empty_stomach_full_heart on Xanga



Sekian lama aku tak update apa apa entries. aku hampir terlupa kewujudan blog ni. haha kejam kan ? sekarang ni aku dengan kawan kawan KV dekat makmal kumpter sekolah. okay agak malu lah sebab diaorg dah tahu url blog aku. kiukiukiu una sedih sebab aku delet entries aku cakap psal sekolah ni sbb dia nak baca. lol sekarang ni aku tulis pasal una je k? jangan sedih yo unna. lebiu. kahkahkah

Keadaan kat sini huru hara. pencemaran bunyi dimana mana. Zul suruh aku tulis pasal dia. muehehe tak hngin tapi sekarang aku dah tertulis sebab nak mengutuk dia xD yana dah kemaruk tengok we got married hasil hasutan aku dengan zul. We are sooooooo goooooodddddddd.

Piqa tengah charge fon sebelah aku si aida memekak dengan lagu ape ape ntah. Lepastu sekarang ni aku taktahu apa tujuan aku menaip. Tak ada hala tujuan. So sampal disini sahaja. Bye gorjes sekalian :8

Twin ?
May 10, 2013 • 7:17 AM • 0 comments
Cuba teka ini siapa ? 

 

Justin Bieber ? seriusly ? Korang rasa ini justin ke ? Oh tidak sama sekali , ini Robin Verrecas . Muka diaorg memang sama . Dan tengah hua-hua yang dia ni twin Bieber . Goshh memang sama gila muka dengan bieb . 


 
Memang sama ! kalau tak tengok betul-betul mati-mati ingat dia ni Justin . Baru-baru ni justin dah dapat jumpa dengan "kembar" dia ni . Gosh takboleh beza . Walaupun Bieber terlambat 30minit . and Robin sangat kecewa tapi dia gembira dapat jumpa bieber . Robin cakap guard kat sana sangat kurangan pelajaran . haha

 

Ingat lagi zaman di katakan justin kembar  Dani Shay ? Tapi Dani ni perempuan . 

 

Dan ini Dani Shay , dia lebih tua dari bieber and bagi dia , dia bukan "klon" macam fanssusahmati biebs katakan , sebab dia lebih tua dari bieber , and dia yang lahir dulu . That bermakna bieber klon dia ? Tidak jugak . Dani mengatakan dia telah menemui "mini" dirinya . Orang berbeza tapi serupa . Sama dengan Robin yang tengah hot gila sekarang sebab dia twin Bieber untuk 2013 . haha ;) Apa-apa pon "I'm forever Belieber"



PAST
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11500 years old, i have 12 husbands . my birth date 18/04/600 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

Manusia yang selalu menangis perkara kecik -shyqa-

LISTEN ! LET ME SPEAK ;


" Seorang yang : periang , tidak suka perkara remeh temeh , suka berkawan , agak kasar , open-minded , pendiam pada mulanya berkawan tapi akan menggila kemudian "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Merosakkan blog sendiri -_-
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Hello World ;D
  • Twin ?
  • Birthday Girl
  • Miss My Momy
  • New Bias
  • Zelo
  • AKu taktahu nk boh tajuk apa -_-
  • Semalam
  • Hidup Kena Warna Warni
  • Kalau aku ?

  • Marilah kita menconteng dibawah ini beramai-ramai . No kata kesat disini , Haram so haram la k . Blog orang ni jangan buad muka takmalu disini . Allah marah !